Om os

Verdion blev grundlagt i 2010 af Michael Hughes og er en ejendomsinvestor, -udvikler og -forvalter med speciale i europæiske industri- og logistikejendomme.

Fra vores hovedkontor i det centrale London samt kontorer i Düsseldorf, Frankfurt og Malmö har vi udviklet logistik- og industrifaciliteter af høj kvalitet til en værdi af 800 millioner euro over hele Europa, herunder to Amazon-centre på 102.000 kvadratmeter i 2017. Vores igangværende aktiviteter er på 450.000 kvadratmeter, og vi opkøber og overtager fortsat store områder af strategiske udviklingsgrunde for at kunne opfylde vores kunders behov.

Siden 2013 har vi opbygget en investeringsportefølje på 1 milliard euro på tværs af Europa og er nu på udkig efter ejendomme med tilpasningspotentiale – især hvor der er muligheder for at udnytte vores ekspertise inden for teknisk innovation og udvikling til at øge investeringsafkastet.

Men vores primære fokus forbliver slutbrugernes oplevelse. Vi har et tæt samarbejde med vores occupiers og kan trække på detaljeret, sektorspecifik ekspertise for at få en forståelse af og opfylde deres behov, så vi kan udvikle, forvalte og investere i centralt beliggende ejendomme af høj standard med et langsigtet engagement.