Verdion udvider deres portefølje i Norden med nyt logistiktiltag på €45 mio. i København

15/09/2017

Byggearbejdet begynder efter øjeblikkelig forhåndsudlejning af 12,000 m2

Verdion, Europas specialist i udvikling, investering og formueforvaltning i logistikbranchen, har lanceret Verdion iPark Copenhagen, deres nye førsteklasses bebyggelse i København til €45 mio. med øjeblikkelig forhåndsudlejning af 12,000 m2 til verdens største udbyder af logistik.

Logistikcentret på 36,000 m2 ligger tæt på København i Danmark. Beliggenheden nær A16 motorvejen kun 20 km nord for Storkøbenhavn indebærer en hurtig og øjeblikkelig vejforbindelse til København (mod syd) og til supply chain nøgleruten mod Helsingør (med færgeforbindelse til den svenske havn Helsingborg) mod nord.

Verdion har forhåndsudlejet varelager og kontorlokaler på 12,000 m2, som støtter lejerens kontrakt med et af verdens største medicinalvirksomheder – Nordens største virksomhed beregnet på kapitalværdi. Dette er det andet lager, som Verdion har udviklet for dette logistikfirma i Danmark; det første blev bygget for en medicinalvirksomhed i Greve tæt på København i 2015.

Byggeriet af Verdion iPark Copenhagen er nu i gang og faciliteterne forventes færdiggjorte i andet kvartal af 2018.

Verdions virksomheder i Norden ekspanderer fortsat; et reservedelslager til €20 mio. for BMW Norden bygget færdigt i Malmø i maj i år.

Michael Hughes, Verdions CEO siger: ”Verdion iPark Copenhagen er udviklet for at udnytte den voksende efterspørgsel på logistikejendomme både i København og i det nærliggende Skåne i Sverige.  En aftale indgået og skabt uden for markedet, den gunstige beliggenhed plus Verdions kvalitet og hurtige levering vil vise sig at være yderst attraktiv for leverandørkæder – vi forventer at kunne bekendtgøre yderligere forhåndsudlejninger i 2017.”